37-річний телеведучий Антон Привольнов в силу специфіки свого роду діяльності добре розбирається в продуктах. Вже він точно знає, що і з чого краще готувати. Однак, як виявилося, і у такого джерела знань кулінарної теми є пробіл, який він все ніяк не може заповнити.

Як відомо, справжня жінка з нічого може зробити салат, капелюшок і скандал. Останні два пункти ми прибережемо для наступних статей, зараз мова піде про тему кулінарній. Так, справжня господиня володіє набором фірмових страв, які готуються буквально з порожнього холодильника, але вражають гостей своїм смаком. До таких страв, мабуть, відносяться гаряче всіма улюблені сирники.

Вони гарні і на сніданок, і як перекус, і як легкий вечерю. Тобто блюдо явно універсальне і на всі випадки життя. Плюс — готувати його простіше простого, головне мати під рукою потрібні інгредієнти. Однак, як виявилося, не всім воно здається таким вже простим. Антон Привольнов, який може похвалитися кулінарними традиціями, нещодавно поскаржився своїм передплатникам в Instagram-акаунті, що з сирниками у нього справи йдуть відверто погано.

Антон Привольнов просит помощи в приготовлении сырников

Судячи з опублікованого фото, Антон навіть перебільшив. З сирниками у нього просто біда. Перед фанатами постало блюдо з шматками тіста дивної форми, які неможливо обізвати сирниками. Виявляється, сам Антон в подиві.

“Я чудово готую різотто, печу вівсяні печива, і навіть знаю рецепт буйабеса. Але чому в мене завжди така лажа з сирниками?” – дивується відомий телеведучий. Хто б, як кажуть, знав.

Антон Привольнов просит помощи в приготовлении сырников

Більш того, Антон попросив допомоги передплатників, але його цікавлять не просто сирники, а рецепт без використання пшеничного борошна. Тут вже думки диванних кулінарів розділилися. Хтось відверто зізнався, що з цієї витівки нічого не вийде і сирники без пшеничного борошна — гроші на вітер. Але знайшлися і оптимісти, які запропонували використовувати вівсяну, рисову, кокосову або кукурудзяне борошно. Хтось згадав манку, але Антону це навряд чи припаде до смаку. Також Привольнову дали пораду щодо жирності сиру — тут думки дуже розділилися.

Може, Антону порадити приготувати сирні пончики за бабусиним рецептом? Кількість борошна його однозначно злякає, але, можливо, зовнішній вигляд отриманого блюда його порадує більше.

Антон Привольнов просит помощи в приготовлении сырников