Італійське печиво з бананом

Кантуччі – дуже смачне розсипчасте італійське печиво, яке зазвичай подають до чашки кави. Ця випічка дуже популярна і серед блогерів кулінарів, і серед професіоналів.

Практично немає кулінарного блогу, в якому відсутній рецепт цих ласощів. Рецептів багато, і кожен по своєму унікальний і неповторний. Сьогодні пропоную спекти це печиво з бананом. Це свого роду пп рецепт, який я зліпила під себе. В якості підсолоджувача я вибрала мед, можна замінити його на будь-який інший підсолоджувач. В іншому вся група інгредієнтів цілком доступна. При бажанні пшеничне борошно можна частково замінити на рисову.

Рецепт не претендує на категорію ідеальних рецептів, але цілком має місце бути.

Печиво виходить в міру солодким і хрустким. Любителям бананової випічки точно припаде до душі.