Не можете без солодкого, але при цьому постійно вважаєте калорії? Тоді цей десерт з ароматними осінніми фруктами – для вас. В соусі – мед і апельсиновий сік. Для пікантності можна додати трохи десертного вина.

Кількість порцій: 8
Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 30 хв.
Загальний час: 40 хв.
Основний інгредієнт: Фрукти
Категорія страви: Десерт/випічка

Інгредієнти:

Яблука антонівські (або персики,або нектарини) — 2 штуки
Нектарини (або персики) — 2 мілілітра
Вино біле (Мускат) — 100 мілілітрів
Інжир свіжий — 4 штуки
Мед — 2 столові ложки
Ягоди (чорниця або журавлина) — 150 грам
Сік апельсиновий — 150 мілілітрів

Читати рецепт повністю:

Посилання по темі:

Груші у вині
Салат з яблуками і сиром брі
Коктейль з креветок і авокадо
Форум “Рецепти”