Ситна м’ясна начинка відмінно поєднується з хрустким тестом і гострим соусом, а свіжі гриби надають частуванню особливий аромат. Приготування піци з фаршем займе всього 30-40 хвилин.

Рецепт піци з фаршем

Інгредієнти

  • Тісто листкове-250 г

  • Фарш з яловичини-100 г

  • Печериці свіжі-150 г

  • Цибуля ріпчаста – 1 головка

  • Помідор – 1 шт.

  • Оливкова олія-70 г

  • Кетчуп-80 г

  • Перець чилі маринований-2 стручки

  • Сіль і мелений перець — за смаком

Спосіб приготування

  1. Наріжте гриби і цибулю невеликими кубиками, потім обсмажте до золотистого кольору.

  2. Покладіть в сковороду фарш, додайте за смаком сіль і мелений перець. Готуйте начинку на середньому вогні 5-7 хв.

  3. Наріжте маринований перець тонкими кільцями, помідори скибочками. Сир натріть на шинківці.

  4. Розкачайте тісто до товщини 0,5 мм на пергаменті. Змастіть пласт кетчупом, потім викладіть на нього фарш з грибами і цибулею. Розкладіть на поверхні шматочки перцю і помідори, посипте начинку сиром.

  5. Надішліть піцу в духовку, розігріту до 190°с на 15 хвилин.

М’ясна піца з фаршем і овочами

Начинку для цієї страви можна приготувати з курячого філе, яловичої або свинячої вирізки. При бажанні можна взяти суміш з декількох видів фаршу.

Спосіб приготування

  1. З’єднайте просіяне борошно з травами, цукром, сіллю і дріжджами. Влийте в суху суміш теплу воду, замісити тісто. Надішліть заготовку в тепло на 40 хв.

  2. Подрібніть ріпчасту цибулю і часник. Смажте овочі разом з фаршем на рослинній олії 7-10 хв.після цього посоліть і поперчіть начинку, змішайте її з томатним соусом.

  3. Зменшіть нагрів, закрийте сковороду кришкою і тушкуйте продукти ще 4-5 хвилин.

  4. Гриби наріжте кубиками і обсмажте в іншій сковороді до золотистого кольору. Не забудьте довести їх до смаку сіллю і спеціями.

  5. Тісто, що підійшло розділіть на 3 частини. Розтягніть один шматочок руками і покладіть його на форму для піци діаметром 30 см.

  6. Викладіть на пласт м’ясний соус, колечка помідора і перцю. Посипте начинку сиром і подрібненим салатною цибулею, покладіть зверху гриби.

  7. Випікайте 10 хв при температурі 200°с.

Віра монахова