Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.

Пиріг з ароматом літа Юлія Висоцька рекомендує

Груши a` la «Cre`me de Cassise» от Юлии Высоцкой

Смачні вареники для ледачих за рецептом Юлії Висоцької

Груши a` la «Cre`me de Cassise» от Юлии Высоцкой

Кращий подарунок для першокласника – пиріг! Рецепт Юлії Висоцької

Груши a` la «Cre`me de Cassise» от Юлии Высоцкой

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.

Ваша, Юлія Висоцька

Груши a` la «Cre`me de Cassise» от Юлии Высоцкой

Груші a` la «Cre ‘ me de Cassise»

– 4 досить тверді великі груші
– 100 р цукру
– 400 мл сухого червоного вина
– 3 ст. ложки лікеру «Cre ‘ me de Cassise»
– 2 ст. ложки черносмородинового варення
– 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю
– 1 паличка кориці
– 4 гвоздики

1. Груші почистити і для стійкості зрізати основу.

2. Поставити груші в невелику каструлю, влити вино, додати цукор, корицю, гвоздику. Варити 20 хвилин, потім вийняти.

3. Крохмаль розвести в невеликій кількості води.

4. Зварити сироп, додавши в каструлю з вином, в якому варилися груші, лікер, розведений крохмаль і варення. Потримати одну хвилину на вогні, помішуючи.

5. Коли сироп загустіє, остудити і процідити через сито.

6. Полити груші сиропом і подавати.

Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”