Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.

Холодник по-польськи

– 6 невеликих відварених буряків
– 30 раків
– 3 яйця
– 6 огірочків
– пучок сухого кропу
– пучок свіжого кропу
– маленький пучок зеленої цибулі
– 500 г рідкої сметани
– 10 горошин запашного перцю
– 2 1/2 ст. ложки морської солі

1. Яйця відварити, опустити на кілька хвилин у холодну воду, потім почистити і розрізати навпіл.

2. У великій каструлі закип’ятити воду, додати 2 ст. ложки солі, перець запашний і пучок сухого кропу.

3. Опустити раків в киплячий розсіл і варити їх 35-45 хвилин, потім обережно вийняти шумівкою і почистити.

4. Буряк теж почистити, натерти на крупній тертці, залити 2 літрами холодної кип’яченої води, додати сметану і сіль за смаком.

5. Огірки, лук і свіжий кріп дрібно нарізати і додати в холодник.

6. Розлити суп в тарілки, додати в кожну половинку яйця і кілька обчищених ракових шийок.

Подавати такий суп можна з гарячою молодою картоплею, приправленою молодим часником і кропом.

Холодник по-польски

Простий і смачний обід. Рецепт салату від Юлії Висоцької

Холодник по-польски

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.

Ваша, Юлія Висоцька

Посилання по темі:

Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Самий смачний літній салат за рецептом Юлії Висоцької
Сочевиця з сиром буррата. Смачний і здоровий вечеря за рецептом Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”