Побалувати себе солоденьким у спеку дуже не просто. Але ми знайшли те, що вас приємно здивує. Рецептом ділиться еварушница Іггіпка.

Автор фото: Іггіпка

Це сицилійський варіант низькокалорійного морозива. Для його приготування змішайте в сотейнику 250 мл води, 175 г цукру і нагрій на повільному вогні, поки цукор не розчиниться. Потім доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини до отримання рідкого сиропу.

Повністю остудіть і змішайте з 300 г фруктового пюре до однорідної маси і перекладіть суміш у контейнер. Ще не застиглу граніту можна додати подрібнені листочки м’яти для свіжості.

Поставте в морозилку на 2 години, поки суміш не почне подмораживаться по краях. За допомогою вилки перемішайте і поставте знову в морозилку. Повторіть цю процедуру 3-4 рази через кожні 30 хвилин, а потім розклади по скляних келихах.

Приємного апетиту!