Сезон динь і кавунів в самому розпалі. Пропонуємо вам відмінний рецепт кавунового пуша. Просто і стильно.

Інгредієнти
Половина кавуна
2 пакетики зеленого чаю на 4 склянки води
Пляшка ігристого вина
Шматочки м’якоті кавуна для прикраси

Приготування
1. Кавун очищаємо від шкірки і кісточок. Кладемо в блендер і перетворюємо його в пюре.
2. Заварюємо зелений чай. Даємо йому настоятися 20 хвилин, дістаємо чайні пакетики.
3. У глечику змішуємо кавунове пюре, зелений чай і ігристе вино.
4. Нанизуємо На шпажки шматочки кавуна. Розливаємо кавуновий пунш по склянках. Ставимо склянку на блюдце, поруч кладемо шпажку з шматочком кавуна і подаємо.

Джерело