Легкий салат, від шеф-кухарів шоу «Кухня» на каналі Food Network, який точно припаде до смаку всім вашим близьким і друзям.

Інгредієнти:

Для заправки

• ¼ Чашки бальзамічного оцту
• 1 ст л цукру

Для салату

• 1 великий кавун, вийняти кісточки
• ½ Упаковки руколи
• ¼ Упаковки сиру фета, розкришити
• ¼ Чашки тонко нарізаного червоного цибулі
• ¼ Чашки помідорів чері, розрізати навпіл

Спосіб приготування:

1. Готуємо заправку. У маленькій каструлі змішайте разом бальзамічний оцет і цукор, збийте до однорідної маси. Готуйте на середньому вогні, поки суміш не зменшиться на половину і не загусне. Відставте в сторону і дайте охолонути.

2. Готуємо салат. Наріжте кавун на невеликі шматочки, видалити шкірку. Викладіть шматочки кавуна на велике блюдо.

3. Посипте зверху шматочки кавуна руколою, рівномірно розкладіть сир Фета, кільця червоного цибулі і помідори черрі. Полийте заздалегідь приготованою заправкою. Салат готовий!

Посилання по темі:

10 причин з’їсти кавун