Якщо ви весь рік працювали над своїм тілом, скинули вагу або просто не набрали зайвих кіло, а тепер побоюєтеся за новорічні свята дати слабину і з’їсти зайвого, не біда! Просто озаботьтесь складанням корисного меню. Багато хто, наприклад, відмовляються від десертів, адже вони теж можуть бути цілком нешкідливими, якщо їх їсти в міру і приготувати правильно. Відомий блогер Наталя Давидова поділилася рецептом гарбузового кексу, який прекрасно впишеться в святкові застілля. Чи стане чудовим сніданком 1 січня.

Інгредієнти:
200 гр мигдальної муки
60 гр кокосової борошна
60 гр сукрина
1 столова ложка розпушувача
1,5 столової ложки кориці+мелений імбир
Щіпка солі
200 гр гарбузового пюре
170 гр вершкового масла
4 яйця
50 гр волоських горіхів

Полезный Новый год: пряный тыквенный кекс от Наташи Давыдовой

Процес приготування:
1. Приготуйте домашнє гарбузове пюре: запечіть або відваріть гарбуз, збийте в блендері зі спеціями, дайте охолонути.
2. Розігрійте духовку до 170 градусів.
3. Змішайте в мисці борошно з мигдалю, кокосову борошно, підсолоджувач, розпушувач, спеції, перемішайте.
4. У блендері збийте гарбузове пюре, масло і яйця.
5. Додайте туди сухі інгредієнти і ще раз збийте.
6. Викладіть отриману суміш у форму, посипте горіхами і випікайте 55-65 хвилин.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Natasha Davydova (@tetyamotya) 12 Гру 2018 в 12:01 PST

Полезный Новый год: пряный тыквенный кекс от Наташи Давыдовой

Наталя Давидова радить регулярно включати в раціон печінкові млинці