Любителям жарких країн та екзотичної кухні цей десерт доведеться за смаком.

Інгредієнти:

– 4 стиглих плоду манго
– 1 стакан кокосового молока
– ¾ Склянки холодної води
– цедра лайма
– 1,2 склянки цукру
– 1 помело або грейпфрут
– ¾ Склянки тапіока (крупи саго)
– 1 фрукт Дракона (пітаї)
– кілька листочків м’яти

Як приготувати:

1. Плоди манго очистіть і подрібніть в блендері до однорідної маси. Якщо є жорсткі прожилки – видаліть їх.

2. Поставте на вогонь воду, цукор і цедру лайма. Нагрійте до повного розчинення цукру. Остудіть 15 хвилин і потім витягніть цедру.

3. Змішайте мангове пюре і кокосове молоко, додайте лаймовий сироп за смаком. Ретельно перемішайте. Приберіть в холодильник.

4. Приготуйте тапіоку за способом, вказаним на упаковці. Остудіть і промийте проточною водою.

5. Перед подачею додайте в манговий суп тапіоку, ретельно перемішайте. Розподіліть по чашам, зверху викладіть часточки очищеного грейпфрута і нарізаний кубиками фрукт дракона. Прикрасьте листочками м’яти.

Джерело