Пропонуємо вам побалувати себе і свого коханого цим простим і ефектним десертом.

Фото

Розігріти духовку до 130 гр. Намалювати 6 сердець (10 см завдовжки і 9 см завширшки) на пекарської папері. Перевернути папір і покласти її на деко.

Збити білки до м’яких піків і додати цукор по одній столовій ложці, щоразу добре збиваючи. У результаті повинна вийде щільна, блискуча маса.

Перекласти білкову масу в кондитерський мішок з круглою насадкою 1 см в діаметрі і заповнити намальовані серця. Акуратно розрівняти білки плоским ножем. Випікати 40 хвилин. Залишити відчиненими духовці до повного охолодження.

Змішати порізану полуницю, лікер і цукрову пудру і дати настоятися хвилин 30.

Збити вершки і ванільну пасту до міцних піків. Покласти одну меренгу на терелку, викласти на неї крем і полуницю. Накрити іншою меренгою і посипати цукровою пудрою. При бажанні можна прикрасити їстівними сухими пелюстками троянд.

Приємного апетиту!