Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.

Улюблені мафіни на новий лад. Ідеї Юлії Висоцької

Меренги классические

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.

Ваша, Юлія Висоцька

Меренги классические

Меренги класичні

– 240 г цукрової пудри
– 4 охолоджених білка
– 2 ч. ложка винного оцту
– 1 ч. ложка ванільного екстракту
– щіпка морської солі

Духовку попередньо розігріти до 150°С.

1. Білки з сіллю збити в міцну піну, додати ванільний екстракт.

2. Не перестаючи збивати, поступово, по 1 ст. ложці, ввести цукрову пудру, потім влити оцет.

3. Деко застелити папером для випічки. Білкову масу викласти великою ложкою на деко, так щоб вийшли «хмари», залишаючи між меренгами простір.

4. Зменшити Температуру духовки до 100°С і випікати близько півтора–двох годин.

Посилання по темі:

Ніжний ванільний корж з ягодами і безе. Рецепт Юлії Висоцької
Ватрушки з ананасами. Новий рецепт від Юлії Висоцької
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”