Як новорічні свята можуть обійтися без солодощів? Цукерки, торти, тістечка, печиво – все це обов’язково хочеться спробувати! Порадуйте своїх близьких і гостей ароматним мигдальним печивом за рецептом Анжеліки Зоркиной. Таке ласощі добре доведеться до чаю і сподобається дітям.

Інгредієнти:
2 білка
250 мл цукрової пудри
250 гр мигдалю
Мигдаль для прикраси
Цукрова пудра для посипання готового печива

Спосіб приготування:
1. Білки збити з цукровою пудрою до стійких піків. Горіхи подрібнити (дрібно, але не до стану борошна). Змішати горіхи з білками. Скатати тісто в ковбаску приблизно 3 см в діаметрі і покласти на годину-дві в холодильник.

2. Ковбаску з тіста нарізати на кружечки 1 см завтовшки, скачати з них кульки або “оливки”, в центр кожного вдавити цілий мигдаль. Випікати близько 12 хвилин в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці.

3. Перенести печиво разом з аркушем, на якому воно випікалося, на ґрати, посипати цукровою пудрою і дати охолонути.