Готується з курячого філе всього за 30 хвилин, а результат просто вражає! паштет стане мега-хітом у вашій родині! ковбасу вже давно не купуємо!!! просто спробуйте і ви самі все зрозумієте.

продукти

  • філе куряче-400 грам;
  • 70 мілілітрів бульйону (в якому варили м’ясо);
  • морква – 200 грам,
  • ріпчаста цибуля – 2 штуки,
  • масло вершкове – 70 грам,
  • часник – 2 зубчики,
  • лавровий лист – 1 штука,
  • перець духмяний – 2 штуки,
  • перець чорний мелений, сіль,
  • масло рослинне – для смаження.

Як приготувати паштет

Заздалегідь треба буде відварити курку до готовності.

Куряче філе варимо 30 хвилин, в бульйон кладемо сіль, лавровий лист, запашний перець.

Очищені від лушпиння головки ріпчастої цибулі дрібно нарізаємо.

Морква трьом на крупній тертці.

Часник також дрібно рубаємо.

На добре сковороду з рослинним маслом кладемо цибулю і обсмажуємо його до легкої золотистості.

Після чого додаємо моркву і тушкуємо овочі разом, до готовності моркви.

Далі в сковороду відправляємо часник, тушкуємо ще 2-3 хвилини.

Варену і остигнула грудку нарізаємо дрібними шматочками і кладемо її в чашу блендера.

Туди ж в чашу викладаємо овочі зі сковороди.

Наливаємо в блендер 70 мілілітрів бульйону.

Солимо, перчимо (за смаком).

Кладемо вершкове масло і подрібнюємо все до стану однорідної маси.

Готовий курячий паштет ставимо в холодильник на 3 години.

Після чого його можна намазати на шматочки хліба і подати на стіл.

Паштет готовий.

Приємного апетиту!