Багато господинь незаслужено обходять стороною відділ м’ясних субпродуктів. Деякі просто не знають, що з них приготувати, а хтось вважає цю їжу марною. З готуванням все просто — важливо просто знайти відповідні рецепти, а про користь даного виду продуктів говорили завжди і не втомлюються повторювати зараз. Відомий блогер Наталя Давидова настійно рекомендує включати в свій раціон, наприклад, печінкові млинці.

Якщо ви замислюєтеся про перехід на правильне харчування і не знаєте, як при цьому урізноманітнити свій раціон, рада відомого блогера і адепта здорового способу життя Наташі Давидової вам доведеться до речі. Струнка красуня нещодавно зізналася, що в її раціоні регулярно присутні млинці з печінки.

Наташа сказала, що в суспільстві прийнято недооцінювати м’ясні субпродукти. І дуже даремно. Калорійність таких продуктів найчастіше менше, ніж у звичному нам м’ясі, навіть маложирном, а от користь вони можуть принести значно більшу.


Наташа Давыдова советует регулярно включать в рацион печеночные блинчики
instagram.com/tetyamotya/
“Наприклад в печінці багато необхідних нам вітамінів, у тому числі і жиророзчинних – А, Е і D, є вітаміни групи В, ферменти, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Страви з печінки рекомендуються тим, хто страждає анемією, схильна до запалень і тромбозів, гастритів та інших захворювань ШКТ.

Нирки багаті цинком, який необхідний для жіночого та чоловічого здоров’я, краси шкіри та міцності нігтів.

Серце багато чистим білком і залізом. Багато воно і магнієм, який потрібен для здоров’я судин. Жиру і калорій в серце мало, тому його часто використовують у дієтичному харчуванні.”

Наташа Давыдова советует регулярно включать в рацион печеночные блинчики

Тобто замість того щоб бігти в аптеку за банкою вітамінів, попередньо загляньте в супермаркет і покладіть в свою корзину хоча б упаковку курячої печінки — це точно обійдеться вам дешевше. Печінку досить просто готувати, рецепти можна знайти в нашій рубриці Їжа — ми намагаємося збирати варіанти, які з легкістю здолає навіть починаюча господиня.

Додавати в свій раціон страви з субпродуктів Наталя Давидова радить 2-3 рази в тиждень. Це корисно, смачно і недорого.

Смачно і недорого: топ-5 простих страв з курячої печінки