Вашій другій половинці це печиво доведеться за смаком.

Інгредієнти:

слив. масло – 250 гр.
коричневий цукор – 1/2 ст.
яйце – 1 шт.
ванілін – 2 ч. л.
мигдаль – 2/3 ст.
борошно – 1 ст.
какао – 1/3 ст.
розпушувач тіста – 1 пак.
сіль – 1/2 ч. л.
варення -1/2 ст.

Приготування:

У невеликій мисці змішайте вершкове масло і коричневий цукор. Міксером збийте суміш до утворення піни. Додайте яйце і масло і ще раз перемішайте. В окремій мисці змішайте борошно, тертий мигдаль, какао-порошок і сіль, потім поступово додайте сухі інгредієнти в раніше заготовлену суміш. Постійно перемішуйте, щоб уникнути утворення грудок. Коли тісто готове, розділіть його на дві рівні частини і на годину приберіть в холодильник.

Застеліть деко папером для випічки. Розігрійте духовку до 176 градусів.

Кожну частину тіста розкачати в пласти товщиною до 5 див. Наріжте пласти на квадратики, а потім з половини квадратиків вирізати сердечка. Переконайтеся, що у вас парна кількість цілих і вирізаних квадратиків. Потім викладіть майбутнє печиво на деко і випікайте протягом 10-12 хвилин. Коли печиво буде готове, цілі частини намажте малиновим або будь-яким іншим варенням, а зверху приліпіть печиво з вирізаним серцем. Посипте цукровою пудрою і подавайте на стіл.