Плов з рибними консервами

Пропоную ще один обід «на швидку руку». Цей плов сподобається любителям рибних страв, а готувати його дуже просто і швидко.

На приготування йде, буквально, 20 хвилин, включаючи нарізку овочів. На допомогу приходить знову мікрохвильова піч. Я вже не раз згадувала, що рис, приготований в ній, мені особливо подобається.

Прискорює процес приготування – додавання рибних консервів. Спочатку готуємо овочеву ароматну заправку, можна на плиті, додаємо рис-10 хвилин і плов готовий! додаємо сайру в маслі або будь-яку консервовану рибу на ваш смак, трохи прогріваємо. Не раджу перегрівати рибні страви в свч-з’явиться неприємний запах.

Як приготувати “плов в мікрохвильовці рибний” покроково з фото в домашніх умовах