У мене після збору врожаю залишилося багато зелених помідорів. Пошукавши в інтернеті, знайшла таки смачний рецепт гострого салату і ділюся з вами.

Помідори зелені – 1 кг

Сіль – 1 ст. л.

Цукор – 1 ст. л.

Оцет (6%) – 70 мл

Часник – 5-7 зубчиків

Перець гіркий – 1-2 штуки

Зелень петрушки і селери по смаку

Вимиті овочі та зелень треба підготувати: помідори розрізати на часточки, зелень порубати, часник пропустити через часникодавку, гіркий перець нарізати дрібно. Все перемішати і залишити.на пару годин. Наповнити банки. Води не додавати! Пізніше банку наповниться соком. Накрити кришкою. Залишити на добу в теплі. Зберігати в холодильнику.

Вихід після усадки банку 3 л або три банки за 1 л

Джерело