У мене після збору врожаю залишилося багато зелених помідорів. Пошукавши в інтернеті, знайшла таки смачний рецепт гострого салату і ділюся з вами.
Помідори зелені – 1 кг
Сіль – 1 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Оцет (6%) – 70 мл
Часник – 5-7 зубчиків
Перець гіркий – 1-2 штуки
Зелень петрушки і селери по смаку
Вимиті овочі та зелень треба підготувати: помідори розрізати на часточки, зелень порубати, часник пропустити через часникодавку, гіркий перець нарізати дрібно. Все перемішати і залишити.на пару годин. Наповнити банки. Води не додавати! Пізніше банку наповниться соком. Накрити кришкою. Залишити на добу в теплі. Зберігати в холодильнику.
Вихід після усадки банку 3 л або три банки за 1 л
Джерело