Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.
Справжній рис по-індійськи від Юлії Висоцької
Яєчня для ковбоя за рецептом Юлії Висоцької
Перець з П’ємонту, Рецепт Юлії Висоцької
Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”. Ваша, Юлія Висоцька
Пряна курка
– 1 невелика тушка курки
– 2-3 ст. ложки меду
– 2 ст. ложки соєвого соусу
– 2 ст. ложки розм’якшеного вершкового масла
– 2 палички кориці
– кілька зірочок бадьяна
– 6 зерен кардамону
– щіпка свіжомеленого чорного перцю
– щіпка морської солі
Духовку попередньо розігріти до 190°С.
1. Тушку курки вимити, обсушити паперовим рушником.
2. З’єднати масло, мед і соєвий соус, додати по дрібці солі і перцю, все перемішати.
3. Цією сумішшю натерти тушку курки зсередини і зовні.
4. Половину порції кориці, бадьяна і кардамону укласти всередину курки.
5. Помістити курку в кишеню, зроблений з паперу для випічки, всипати решту прянощі, потім щільно закрити кишеню.
Запікати в розігрітій духовці близько 1 години.
Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”