Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.

Справжній рис по-індійськи від Юлії Висоцької

Пряная курица от Юлии Высоцкой

Яєчня для ковбоя за рецептом Юлії Висоцької

Пряная курица от Юлии Высоцкой

Перець з П’ємонту, Рецепт Юлії Висоцької

Пряная курица от Юлии Высоцкой

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”. Ваша, Юлія Висоцька

Пряная курица от Юлии Высоцкой

Пряна курка

– 1 невелика тушка курки
– 2-3 ст. ложки меду
– 2 ст. ложки соєвого соусу
– 2 ст. ложки розм’якшеного вершкового масла
– 2 палички кориці
– кілька зірочок бадьяна
– 6 зерен кардамону
– щіпка свіжомеленого чорного перцю
– щіпка морської солі

Духовку попередньо розігріти до 190°С.

1. Тушку курки вимити, обсушити паперовим рушником.

2. З’єднати масло, мед і соєвий соус, додати по дрібці солі і перцю, все перемішати.

3. Цією сумішшю натерти тушку курки зсередини і зовні.

4. Половину порції кориці, бадьяна і кардамону укласти всередину курки.

5. Помістити курку в кишеню, зроблений з паперу для випічки, всипати решту прянощі, потім щільно закрити кишеню.

Запікати в розігрітій духовці близько 1 години.

Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”