Рецепт розрахований на дві порції. Кількість інгредієнтів можна збільшувати за бажанням.

Для приготування цієї страви вам знадобляться:

• Риба 350 г
• Сметана 100 г
• Сир 30 г
• Борошно 15 г
• Рослинна олія 30 мл
• Цибуля 100 г
• Перець, сіль

Беремо цибулю та нарізаємо його кільцями, а сир натираємо на тертці і тимчасово відставляємо, так як він знадобиться в кінці. Очищену рибу нарізаємо на шматки. Шматки можуть бути як малі, так і середні в залежності від вашого смаку. Потім шматочки риби як зазвичай солимо, приправляємо, укладаємо в посуд і посипаємо цибульними кільцями. В окремому посуді сметану розводимо в пропорції 1:1, до сметані додаємо борошно, сіль і рослинне масло. Соус перемішуємо і заливаємо їм рибу. Після чого страва ставимо в мікрохвильову піч і готуємо рибу в сметані на середній потужності. Перед тим як подати блюдо, посипаємо його натертим сиром.