Ананаси надають цьому салату екзотичний смак, а курка – ніжність.
Час приготування: 30 хвилин
Інгредієнти:
– куряче філе або копчена курка – 300 гр
– консервовані шампіньйони – 1 банка
– консервовані ананаси – 1 банка
– рослинна олія – 1 ст. л.
– майонез
Куряче філе, якщо використовуєте сире, відварити до готовності (орієнтовно 15-20 хвилин після закипання води) і остудити, а якщо копчене філе, звільнити його від шкірки. Нарізати кубиками.
З консервованих печериць злити рідину, дрібно нарізати (можна також використовувати свіжі або заморожені печериці, їх теж необхідно нарізати на маленькі шматочки). Обсмажити нарізані гриби в розігрітому рослинному маслі до золотисто-коричневого кольору, дати охолонути.
З консервованих ананасів також злити рідину, нарізати невеликими шматочками. Змішати всі інгредієнти, заправити майонезом. Салат з курки з ананасами готовий!
Порада: для цього салату не потрібно багато майонезу.
Куряче філе необхідно відварити!
Печериці краще брати консервовані
Останній інгредієнт – ананаси!
Джерело інформації та фото: www.ya-povar.com