Кулінарна книга. Рецепти ” салати

  • огірок свіжий
  • капуста – можна білокачанну, можна пекінську
  • зелена цибуля
  • зелений перець
  • зелений горошок-банка
  • яйця
  • м’ясо – яловичина, свинина
  • кетчуп

Спочатку готуємо м’ясо. Брати можна яловичину, свинину – смак просто буде різний. Приблизно 400-500 гр. Нарізати тонкою соломкою. На сковороді розігріти масло, трохи рослинного + вершкове. Висипати туди м’ясо, обсмажувати . Поки воно обсмажується, в чашечці намішати соус – кетчуп, трохи водички, можна натерти помідорку ще, сіль, цукор, соєвий соус, перець чорний і обов’язково червоний, паприку, коріандр і кмин.

Соусу потрібно зробити побільше. Залити цим м’ясо і тушкувати на маленькому вогні до готовності.

Відставити в сторону остигати. Тепер зробити яєчні млинці. Яйця збовтати з сіллю і перцем і спекти яєчні млинці.

Остудити. Потім нарізати невеликими смужками. Огірок, перець і капусту нарізати соломкою, скласти в чашу. Зелену цибулю покришити дрібно. Додати до овочів.

Туди ж додати зелений горошок, кількість за бажанням. А також яєчні млинці порізані і м’ясо разом з соусом.

Все перемішати. Спробувати на сіль. Дати настоятися з півгодини. Можна їсти.

Смачний, трохи незвичайний салат. Після декількох проб виявилося, що з червоним перцем смачніше.