Простий рецепт.

Інгредієнти:

Борошно 1,2 ст.
Сода харчова 1 ч. л.
Цукор 0,5 ст.
Сіль 0,2 ч. л.
4 ст. л. Какао
Рослинна олія 4,5 ст. л.
Ванільний екстракт 2 ч. л.
Молоко 1,5 ст.
Вершки 35-40% 1 ст.
Цукор 4 ст. л.
Розтоплений молочний шоколад 90 г

По-перше, змішаємо муку, соду, какао, цукор і сіль.
Додамо рослинне масло, ваніль і молоко.
Нагріємо сковороду, змастимо жиром або маслом і виллємо в центр близько чверті склянки тесту.
Коли з’являться бульбашки, перевернемо млинець.
Коли млинці будуть готові і остаточно охолоне, взобьем вершки з цукром і змастимо ними млинці, формуючи торт.
Прикрасимо залишками вершків і фруктами.
Поллємо розтопленим шоколадом.
Приготуємо собі чашечку гарячої кави і приступимо!

ДЖЕРЕЛО