Новий варіант приготування скумбрії на овочевому пару.

Раніше готувала тільки на морквяному пару. http://eva.ru/Rausk
Тепер вирішила змінити рецепт. Вийшло дуже смачно. Думаю можна змінювати інгредієнти на будь-який смак.

Скумбрія на буряково – морквяному пару

Скумбрія свіжоморожена 2 шт.
морква 3 шт. великі
буряк 1 велика
1 велика цибулина
спеції для риби
олія рослинна

Моркву і буряк натерти на тертці. Цибулю дрібно порізати. Цибулю і буряк обсмажити на раст. олії в глибокій сковороді. Спочатку цибулю, потім до нього додати буряк. Все обсмажити майже до готовності. Додати моркву, сіль спеції для риби. Перемішати.

Розрівняти овочі. Скумбрію порізати на шматки, викласти зверху на овочі, трішки посолити, можна додати спеції. Готувати під кришкою на слабкому вогні хвилин 15. Вимкнути і залишити остигати. Кришку краще не відкривати.