Скумбрія з морквою і ні краплі масла! Дуже смачний рецепт, підходить для всієї родини. Дорослим і маленьким. Готується 10 хвилин!

Нам знадобиться
2-3 великі моркви
1 скумбрія свіжоморожена
сіль

Моркву натерти на тертці і викласти рівним шаром на сковороду. Дуже важливо не додавати на сковороду ні краплі масла! Скумбрію помити, випатрати. Розрізати на шматочки приблизно 5 см. товщиною. Викласти рибу на шар морквини , щільно закрити кришкою і поставити на тихий вогонь. Вимкнути максимум через 10 хвилин. І нехай трохи постоїть закрита.
Риба готується на морквяному пару і виходить дуже соковитою і смачною.У холодному вигляді ще смачніше:)

Рецепт з журналу ” Mamas&Papas