Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.

Повітряні булочки до сніданку за рецептом Юлії Висоцької

Тирамису

Шоколадно-грушевий крамбл – вишукане ласощі від Юлії Висоцької

Тирамису

Новий смак улюблених мафінів від Юлії Висоцької

Тирамису

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.

Ваша, Юлія Высоцкаях

Тирамису

Тірамісу

– 400 г вершкового сиру маскарпоне
– бісквіт або 1 упаковка печива «дамські пальчики» (300 г)
– 5 яєць
– 1/2 склянки цукрової пудри
– 250 мл міцної кави
– 2 ст. ложки коньяку (або амаретто, або рому)
– 2 ч. ложки какао-порошку

1. Відокремити білки від жовтків.

2. Жовтки збити з цукровою пудрою так, щоб вони збільшилися в обсязі, додати сир маскарпоне і вимішати.

3. Білки збити в міцну піну, додати в сирну суміш і акуратно перемішати.

4. Розрізати бісквіт на невеликі смужки.

5. В заварену каву додати коньяк і просочити шматочки бісквіта.

6. Викласти в фаянсовий або скляну форму один шар бісквіта, зверху шар сирної суміші, потім знову бісквіт і знову крем (останнім повинен бути шар крему).

7. Поставити на кілька годин у холодильник. Перед подачею присипати какао-порошком.

Посилання по темі:

Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”