Любите екзотику? Тоді цей рецепт незвичайного варіанти супу від Юлії Давидович для вас!

Інгредієнти:

– 6 великих стиглих помідорів
– 1 червоний солодкий перець
– 350 г полуниці
– 1 великий шматок білого хліба
– 1 склянка томатного соку
– 2 ст. л. бальзамічного оцту
– 2 ст. л. оливкової олії
– цедра половини лимона
– кілька листочків свіжого базиліка
– цукор
– сіль, мелений чорний перець

Рецепт приготування:

1. З помідорів видалити шкірку і порізати кубиками. У полуниці видалити плодоніжки. У перцю видалити серцевину і порізати його кубиками. З хліба зрізати скоринку, м’якоть замочити у воді.

2. Викласти в блендер помідори з томатним соком, віджатий хліб, перець і полуницю, додати сіль, перець і цукор за смаком, бальзамічний оцет, масло і пару листочків базиліка. Подрібнити в пюре.

3. Додати в гаспачо кілька кубиків льоду і ще раз подрібнити. Поставити в холодильник мінімум на 1 годину.

Подавати прикрасивши свіжою полуницею і лимонною цедрою.