Рецепт тонких млинчиків

Тісто для тонких млинчиків:

200 г картопляного або кукурудзяного крохмалю
400 мл молока
2 яйця
2 ст. л. рослинної олії
2 ст. л. цукру
1/2 ч. л. солі
рослинна олія для смаження, шматочок вершкового масла для змащування млинчиків.

Всі інгредієнти ретельно перемішайте.
Молоко і яйця повинні бути кімнатної температури.

Крохмаль не розчиниться в молоці і частинки крохмалю будуть плавати в ньому у вигляді суспензії, тому тісто вийде дуже рідким і зовсім не в’язким. Не дивуйтеся цьому обставині, коли ви наллє його на гарячу сковороду, тісто почне загусати.

Завдяки тому, що спочатку тісто дуже рідке, воно добре розтікається по сковороді і млинці виходять дуже тонкі.
А якщо налити на сковороду свідомо більше тіста і відразу ж злити його назад в миску, то можна досягти майже паперової товщини млинця.
При цьому краї млинчиків виходять хрусткими і ажурними і середина навпаки – дуже ніжною та еластичною.
Тому з таких тонких млинчиків дуже добре робити всілякі мішечки з начинкою.

джерело фото http://images.yandex.ru/yandsearch?text=%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B5%20%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B8%D0%BA%D0%B8&stype=image&lr=21735&noreask=1&source=wiz