Ласощі виходить з дуже оригінальним смаком, який ніколи ні з чим не переплутаєш. Десерт можна готувати до сніданку і в якості святкового шоколадно – лимонного торта.
продукти
- борошно, 1 стакан;
- цукор, 1 стакан;
- вершкове масло, 150 гр;
- шоколад, 100 гр;
- сметана, 150 гр;
- лимон, половина;
- ванілін, 1 пакетик;
- розпушувач, 1 ч. Л;
- мак, 0.5 склянки;
- кокосова стружка, 0.5 склянки.
Як приготувати торт
Розм’якшуємо вершкове масло (половину) на водяній бані або в мікрохвильовці, змішуємо його з цукром, ваніліном і маком, кокосовою стружкою.
Перемішуємо ці компоненти і додаємо сметану з яйцями, потім вводимо борошно з розпушувачем і натертою цедрою половинки лимона.
Всю масу необхідно добре перемішати, щоб всі інгредієнти змішалися і стали однорідними.
Духовку розігріваємо до 180 градусів.
Форму для запікання застилає пергаментом або змащуємо її вершковим маслом, посипаємо борошном і викладаємо тісто.
Випікаємо хвилин 30-40.
Другу частину вершкового масла змішуємо з шматками шоколаду і масу розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані.
Суміш добре перемішуємо і поливаємо нею торт зверху, присипаємо кокосовою стружкою.
Ставимо ласощі в холодильник до повного застигання шоколаду.
Це займе всього 30 хвилин часу.
Приємного апетиту!
Другі страви 92 додаємо начинку в звичайне пюре. Якщо його змішати з перцем і беконом, картопля замінить і гарнір, і м’ясо закуски 9190 одна з кращих закусок до шашлику! пряні помідори з цибулею за 5 хвилин сніданки 165 сніданки в школу. Рецепт солодких грінок: так смачно, що жодна дитина не відмовився другі страви 527 обалденная запіканка з кабачків з сиром інше 4254 зручний спосіб зварити буряк для салатів. Легко і просто і каструлю мити не треба!