Ласощі виходить з дуже оригінальним смаком, який ніколи ні з чим не переплутаєш. Десерт можна готувати до сніданку і в якості святкового шоколадно – лимонного торта.

продукти

  • борошно, 1 стакан;
  • цукор, 1 стакан;
  • вершкове масло, 150 гр;
  • шоколад, 100 гр;
  • сметана, 150 гр;
  • лимон, половина;
  • ванілін, 1 пакетик;
  • розпушувач, 1 ч. Л;
  • мак, 0.5 склянки;
  • кокосова стружка, 0.5 склянки.

Як приготувати торт

Розм’якшуємо вершкове масло (половину) на водяній бані або в мікрохвильовці, змішуємо його з цукром, ваніліном і маком, кокосовою стружкою.

Перемішуємо ці компоненти і додаємо сметану з яйцями, потім вводимо борошно з розпушувачем і натертою цедрою половинки лимона.

Всю масу необхідно добре перемішати, щоб всі інгредієнти змішалися і стали однорідними.

Духовку розігріваємо до 180 градусів.

Форму для запікання застилає пергаментом або змащуємо її вершковим маслом, посипаємо борошном і викладаємо тісто.

Випікаємо хвилин 30-40.

Другу частину вершкового масла змішуємо з шматками шоколаду і масу розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані.

Суміш добре перемішуємо і поливаємо нею торт зверху, присипаємо кокосовою стружкою.

Ставимо ласощі в холодильник до повного застигання шоколаду.

Це займе всього 30 хвилин часу.

Приємного апетиту!

Другі страви 92 додаємо начинку в звичайне пюре. Якщо його змішати з перцем і беконом, картопля замінить і гарнір, і м’ясо закуски 9190 одна з кращих закусок до шашлику! пряні помідори з цибулею за 5 хвилин сніданки 165 сніданки в школу. Рецепт солодких грінок: так смачно, що жодна дитина не відмовився другі страви 527 обалденная запіканка з кабачків з сиром інше 4254 зручний спосіб зварити буряк для салатів. Легко і просто і каструлю мити не треба!