Хочу поділитися рецептом смачного тортика:)

Для рецепта Вам будуть потрібні:

– яблука – 500г
– сир – 500г
– вершкове масло – 100г
– цукровий пісок – 200г
– яйце – 5 шт.
– борошно – 200г
– харчова сода – 1/2 ч. л.

Підготовлені яблука (вимиті, очищені, з вийнятої серцевиною) розріжте на рівні часточки. Яєчні жовтки, сир, масло, цукровий пісок (150 г), борошно, соду з’єднайте і ретельно перемішайте. Отриманою масою заповніть змащену маслом форму укладіть зверху гарними рядами яблучні дольки, обсипте їх цукровим піском і залийте збитими в піну яєчними білками. Запечіть в духовці, нагрітій до 200С.