Побалуйте себе і своїх рідних шматочком чудового торта з раннього ранку.

Інгредієнти:

– 150 г бісквітного печива
– 125 г вершкового масла
– 300 г кисломолочного сиру
– 150 г натурального йогурту
– 100 г вершків (11%)
– 2 ст.л. лимонного соку
– 1 п. желатину (10 г)
– 50 р цукру
– ванілін
– вишневе желе
– свіжа вишня.

Приготування:

Печиво подрібнити в блендері в дрібну крихту. Вершкове масло розтопити і з’єднати з крихтою. Дно рознімної форми (діаметр 26 см) вистилати папером для випічки, викласти масляну крихту, розрівняти і злегка притиснути долонями. Помістити в холодильник на 30-40 хвилин.

Желатин замочити в 100 г. вершків, дати набрякнути. Через 20-30 хвилин поставити на водяну баню і помішувати, поки желатин повністю не розчиниться. Не кип’ятити! Залишити остигати.

Сирний сир змішати з йогуртом, цукром, лимонним соком і ваніліном. Додати в крем набряклий желатин, добре перемішати.

Викласти крем на корж, розрівняти і поставити на 2 години на холод, щоб крем застиг.
Половинки вишень викласти на торт, залити теплим желе. Готовий торт прибрати в холодильник до повного застигання.

Приємного апетиту!

Посилання по темі:

Груші у вині
Салат з яблуками і сиром брі
Коктейль з креветок і авокадо
Форум “Рецепти”