Цікавий рецепт яєчні

Інгредієнти:

тонкі скибочки італійської шинки прошутто
яйця
тертий сир
дрібно подрібнена петрушка
сіль, чорний мелений перець, оливкова олія

Нагрійте духовку до 190°C. Візьміть форму для випічки з 12 поглибленнями (або 2 форми з 6 поглибленнями кожна), змастіть тонким шаром оливкової олії і викладіть кожне поглиблення скибочкою прошутто так, щоб зверху заглиблень залишалося приблизно по 2,5 см шинки. У кожну кошик з шинки покладіть по повній столовій ложці тертого сиру, потім розбийте по яйцю зверху кожної кошики. Посоліть, поперчіть і посипте петрушкою. Запікайте в духовці 13 – 15 хвилин до бажаної готовності яєць. Подавайте гарячими.