Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами — величезне задоволення.

Борщ из запеченной свеклы от Юлии Высоцкой

Домашній хліб за рецептом Юлії Висоцької

Борщ из запеченной свеклы от Юлии Высоцкой

Смачний і простий рецепт баранини від Юлії Висоцької

Борщ из запеченной свеклы от Юлии Высоцкой

Домашні піти від Юлії Висоцької

Борщ из запеченной свеклы от Юлии Высоцкой

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач.» Ваша, Юлія Висоцька

Борщ из запеченной свеклы от Юлии Высоцкой

— 5-6 міцних буряків
— 1 цибуля-порей
— 1 цибулина
— 2 стебла селери
— жменю подрібненого кропу
— 100 г жирної сметани
— 2-3 ч. ложки соку лимона
— 5 горошин запашного перцю
— 1/2 ч. ложки свіжомеленого чорного перцю
— 1 ч. ложка морської солі

Духовку попередньо розігріти до 180◦С.

1. Цибулю-порей, почищену цибулину і селери крупно нарізати, відправити в каструлю, додати духмяний перець, залити літром холодної води і зварити бульйон.

2. Буряк ретельно вимити і почистити, нарізати кружальцями товщиною 3-5 мм і викласти в один шар на деко.

3. Щіпку солі стовкти в ступці з дрібкою чорного перцю і присипати цією сумішшю буряк.

4. Поставити деко в розігріту духовку і запікати до готовності ще хвилин 25-30.

5. У готовий бульйон додати лимонний сік, кріп, сіль і перець.

6. Запечену буряк нарізати тонкими смужками, викласти на дно супової тарілки, залити бульйоном, додати сметану.

Подавати з часниковими грінками.