Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами — величезне задоволення.
Домашній хліб за рецептом Юлії Висоцької
Смачний і простий рецепт баранини від Юлії Висоцької
Домашні піти від Юлії Висоцької
Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач.» Ваша, Юлія Висоцька
— 5-6 міцних буряків
— 1 цибуля-порей
— 1 цибулина
— 2 стебла селери
— жменю подрібненого кропу
— 100 г жирної сметани
— 2-3 ч. ложки соку лимона
— 5 горошин запашного перцю
— 1/2 ч. ложки свіжомеленого чорного перцю
— 1 ч. ложка морської солі
Духовку попередньо розігріти до 180◦С.
1. Цибулю-порей, почищену цибулину і селери крупно нарізати, відправити в каструлю, додати духмяний перець, залити літром холодної води і зварити бульйон.
2. Буряк ретельно вимити і почистити, нарізати кружальцями товщиною 3-5 мм і викласти в один шар на деко.
3. Щіпку солі стовкти в ступці з дрібкою чорного перцю і присипати цією сумішшю буряк.
4. Поставити деко в розігріту духовку і запікати до готовності ще хвилин 25-30.
5. У готовий бульйон додати лимонний сік, кріп, сіль і перець.
6. Запечену буряк нарізати тонкими смужками, викласти на дно супової тарілки, залити бульйоном, додати сметану.
Подавати з часниковими грінками.
