Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами — величезне задоволення.

Пиріг з ароматом літа Юлія Висоцька рекомендує

Смачні вареники для ледачих за рецептом Юлії Висоцької

Кращий подарунок для першокласника – пиріг! Рецепт Юлії Висоцької

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач».
Ваша, Юлія Висоцька

Груші a` la «Cre ‘ me de Cassise»
— 4 досить тверді великі груші
— 100 р цукру
— 400 мл сухого червоного вина
— 3 ст. ложки лікеру «Cre ‘ me de Cassise»
— 2 ст. ложки черносмородинового варення
— 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю
— 1 паличка кориці
— 4 гвоздики
1. Груші почистити і для стійкості зрізати основу.
2. Поставити груші в невелику каструлю, влити вино, додати цукор, корицю, гвоздику. Варити 20 хвилин, потім вийняти.
3. Крохмаль розвести в невеликій кількості води.
4. Зварити сироп, додавши в каструлю з вином, в якому варилися груші, лікер, розведений крохмаль і варення. Потримати одну хвилину на вогні, помішуючи.
5. Коли сироп загустіє, остудити і процідити через сито.
6. Полити груші сиропом і подавати.
Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум «Рецепти»













