Любителям жарких країн та екзотичної кухні цей десерт доведеться за смаком.
Інгредієнти:
— 4 стиглих плоду манго
— 1 стакан кокосового молока
— ¾ Склянки холодної води
— цедра лайма
— 1,2 склянки цукру
— 1 помело або грейпфрут
— ¾ Склянки тапіока (крупи саго)
— 1 фрукт Дракона (пітаї)
— кілька листочків м’яти
Як приготувати:
1. Плоди манго очистіть і подрібніть в блендері до однорідної маси. Якщо є жорсткі прожилки — видаліть їх.
2. Поставте на вогонь воду, цукор і цедру лайма. Нагрійте до повного розчинення цукру. Остудіть 15 хвилин і потім витягніть цедру.
3. Змішайте мангове пюре і кокосове молоко, додайте лаймовий сироп за смаком. Ретельно перемішайте. Приберіть в холодильник.
4. Приготуйте тапіоку за способом, вказаним на упаковці. Остудіть і промийте проточною водою.
5. Перед подачею додайте в манговий суп тапіоку, ретельно перемішайте. Розподіліть по чашам, зверху викладіть часточки очищеного грейпфрута і нарізаний кубиками фрукт дракона. Прикрасьте листочками м’яти.
Джерело















