Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами — величезне задоволення.

Справжній рис по-індійськи від Юлії Висоцької

Яєчня для ковбоя за рецептом Юлії Висоцької

Перець з П’ємонту, Рецепт Юлії Висоцької

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач». Ваша, Юлія Висоцька

Пряна курка
— 1 невелика тушка курки
— 2-3 ст. ложки меду
— 2 ст. ложки соєвого соусу
— 2 ст. ложки розм’якшеного вершкового масла
— 2 палички кориці
— кілька зірочок бадьяна
— 6 зерен кардамону
— щіпка свіжомеленого чорного перцю
— щіпка морської солі
Духовку попередньо розігріти до 190°С.
1. Тушку курки вимити, обсушити паперовим рушником.
2. З’єднати масло, мед і соєвий соус, додати по дрібці солі і перцю, все перемішати.
3. Цією сумішшю натерти тушку курки зсередини і зовні.
4. Половину порції кориці, бадьяна і кардамону укласти всередину курки.
5. Помістити курку в кишеню, зроблений з паперу для випічки, всипати решту прянощі, потім щільно закрити кишеню.
Запікати в розігрітій духовці близько 1 години.
Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум «Рецепти»















