Ананаси і біле м’ясо… Поєднання непоєднуваного? О ні, це інгредієнти нового смачного рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької.
Інгредієнти:
— 2 філе курячої грудки
— 1 стакан відвареного рису
— 1/3 свіжого ананаса
— жменю зеленого горошку
— 1/2 солодкого перцю
— невеликий пучок кінзи
— невеликий пучок м’яти
— сік 1/2 лайма
— 1 ст. ложка гірчиці
— 1 ст. ложка соєвого соусу
— 1 ст. ложка оливкової олії
— 1 ч. ложка рисового оцту
— морська сіль
— мелений чорний перець.

Рецепт:
1. Куряче м’ясо порізати невеликими шматочками, викласти в пароварку і відправити на 10 хвилин на вогонь (можна використовувати звичайну решітку для варіння на пару, яка вкладається в каструлю).
2. Зелений горошок залити окропом і варити кілька хвилин на невеликому вогні, потім воду злити, а горошок відправити у миску з льодом.
3. М’якоть ананаса нарізати невеликими шматочками і викласти на блюдо.
4. Приготувати заправку: з’єднати оливкову олію, рисовий оцет, сік лимона, гірчицю і соєвий соус, посолити, поперчити і добре перемішати.
5. Солодкий перець звільнити від насіння, дрібно порубати і викласти до ананасу.
6. Додати в салат рис, зелений горошок і шматочки курки.
7. Кінзу і м’яту дрібно порубати, посипати салат.
8. Полити все заправкою і перемішати.
У салат можна додати дрібно порубаний перчик чилі.

«Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами — величезне задоволення. І я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт edimdoma.ru, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач.»
Ваша,
Юлія Висоцька
Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум «Рецепти»















