Ананаси надають цьому салату екзотичний смак, а курка — ніжність.

Час приготування: 30 хвилин
Інгредієнти:
— куряче філе або копчена курка — 300 гр
— консервовані шампіньйони — 1 банка
— консервовані ананаси — 1 банка
— рослинна олія — 1 ст. л.
— майонез

Куряче філе, якщо використовуєте сире, відварити до готовності (орієнтовно 15-20 хвилин після закипання води) і остудити, а якщо копчене філе, звільнити його від шкірки. Нарізати кубиками.
З консервованих печериць злити рідину, дрібно нарізати (можна також використовувати свіжі або заморожені печериці, їх теж необхідно нарізати на маленькі шматочки). Обсмажити нарізані гриби в розігрітому рослинному маслі до золотисто-коричневого кольору, дати охолонути.
З консервованих ананасів також злити рідину, нарізати невеликими шматочками. Змішати всі інгредієнти, заправити майонезом. Салат з курки з ананасами готовий!

Порада: для цього салату не потрібно багато майонезу.

Куряче філе необхідно відварити!

Печериці краще брати консервовані

Останній інгредієнт — ананаси!

Джерело інформації та фото: www.ya-povar.com