Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами — величезне задоволення.

Повітряні булочки до сніданку за рецептом Юлії Висоцької

Шоколадно-грушевий крамбл – вишукане ласощі від Юлії Висоцької

Новий смак улюблених мафінів від Юлії Висоцької

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач».
Ваша, Юлія Высоцкаях

Тірамісу
— 400 г вершкового сиру маскарпоне
— бісквіт або 1 упаковка печива «дамські пальчики» (300 г)
— 5 яєць
— 1/2 склянки цукрової пудри
— 250 мл міцної кави
— 2 ст. ложки коньяку (або амаретто, або рому)
— 2 ч. ложки какао-порошку
1. Відокремити білки від жовтків.
2. Жовтки збити з цукровою пудрою так, щоб вони збільшилися в обсязі, додати сир маскарпоне і вимішати.
3. Білки збити в міцну піну, додати в сирну суміш і акуратно перемішати.
4. Розрізати бісквіт на невеликі смужки.
5. В заварену каву додати коньяк і просочити шматочки бісквіта.
6. Викласти в фаянсовий або скляну форму один шар бісквіта, зверху шар сирної суміші, потім знову бісквіт і знову крем (останнім повинен бути шар крему).
7. Поставити на кілька годин у холодильник. Перед подачею присипати какао-порошком.
Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум «Рецепти»














