Любите екзотику? Тоді цей рецепт незвичайного варіанти супу від Юлії Давидович для вас!

Інгредієнти:

— 6 великих стиглих помідорів
— 1 червоний солодкий перець
— 350 г полуниці
— 1 великий шматок білого хліба
— 1 склянка томатного соку
— 2 ст. л. бальзамічного оцту
— 2 ст. л. оливкової олії
— цедра половини лимона
— кілька листочків свіжого базиліка
— цукор
— сіль, мелений чорний перець

Рецепт приготування:

1. З помідорів видалити шкірку і порізати кубиками. У полуниці видалити плодоніжки. У перцю видалити серцевину і порізати його кубиками. З хліба зрізати скоринку, м’якоть замочити у воді.

2. Викласти в блендер помідори з томатним соком, віджатий хліб, перець і полуницю, додати сіль, перець і цукор за смаком, бальзамічний оцет, масло і пару листочків базиліка. Подрібнити в пюре.

3. Додати в гаспачо кілька кубиків льоду і ще раз подрібнити. Поставити в холодильник мінімум на 1 годину.

Подавати прикрасивши свіжою полуницею і лимонною цедрою.