Хочу поділитися рецептом смачного тортика:)

Для рецепта Вам будуть потрібні:
— яблука — 500г
— сир — 500г
— вершкове масло — 100г
— цукровий пісок — 200г
— яйце — 5 шт.
— борошно — 200г
— харчова сода — 1/2 ч. л.
Підготовлені яблука (вимиті, очищені, з вийнятої серцевиною) розріжте на рівні часточки. Яєчні жовтки, сир, масло, цукровий пісок (150 г), борошно, соду з’єднайте і ретельно перемішайте. Отриманою масою заповніть змащену маслом форму укладіть зверху гарними рядами яблучні дольки, обсипте їх цукровим піском і залийте збитими в піну яєчними білками. Запечіть в духовці, нагрітій до 200С.














