Кулінарна книга. Рецепти ” салати
- огірок свіжий
- капуста – можна білокачанну, можна пекінську
- зелена цибуля
- зелений перець
- зелений горошок-банка
- яйця
- м’ясо – яловичина, свинина
- кетчуп
Спочатку готуємо м’ясо. Брати можна яловичину, свинину – смак просто буде різний. Приблизно 400-500 гр. Нарізати тонкою соломкою. На сковороді розігріти масло, трохи рослинного + вершкове. Висипати туди м’ясо, обсмажувати . Поки воно обсмажується, в чашечці намішати соус – кетчуп, трохи водички, можна натерти помідорку ще, сіль, цукор, соєвий соус, перець чорний і обов’язково червоний, паприку, коріандр і кмин.
Соусу потрібно зробити побільше. Залити цим м’ясо і тушкувати на маленькому вогні до готовності.
Відставити в сторону остигати. Тепер зробити яєчні млинці. Яйця збовтати з сіллю і перцем і спекти яєчні млинці.
Остудити. Потім нарізати невеликими смужками. Огірок, перець і капусту нарізати соломкою, скласти в чашу. Зелену цибулю покришити дрібно. Додати до овочів.
Туди ж додати зелений горошок, кількість за бажанням. А також яєчні млинці порізані і м’ясо разом з соусом.
Все перемішати. Спробувати на сіль. Дати настоятися з півгодини. Можна їсти.
Смачний, трохи незвичайний салат. Після декількох проб виявилося, що з червоним перцем смачніше.