Багато діти і дорослі люблять сирники. Ще б пак, їх можна їсти зі сметаною, джемом, згущеним молоком, вони чудово підходять на сніданок, а за рахунок високого вмісту сиру вони ще й дуже корисні. Проте не кожна господиня може приготувати сирники так, щоб вони були смачними і пишними. Наприклад, телеведучий Антон Привольнов зізнався, що це страва йому ніяк не вдається. Відкрити секрет вдалих сирників на прохання численних шанувальників вирішила Регіна Бурд — дружина відомого музиканта Сергія Жукова.

Інгредієнти:
•500 гр сиру
•1 яйце і 2 жовтки
•2-4 ст. л. цукру
•6 ст. л. борошна або манки
•Рослинна олія для смаження

Порада: сир повинен бути сухуватим, щоб готова суміш не розтікалася при смаженні. Перед приготуванням пам’ятайте сир давилкою для картоплі. Цукру чим менше, тим краще. Інакше сир дає «сік», а при смаженні цукор починає горіти. Сковороду беріть з товстим дном.

Регина Бурд поделилась секретом приготовления вкусных сырников

Процес приготування:
1. Яйця перемішуємо з цукром. Змішуємо з «перемятым» сиром. Додаємо борошно або манку, ванілін або лимонну цедру при бажанні. Всі! Тісто готове. Вологими руками формуємо з нього кульки, обвалюємо в борошні й злегка придавлюємо.
2. Ще один секрет. Сковороду розжарюємо на сильному вогні, потім зменшуємо жар. Наливаємо масло і викладаємо сирники. Смажимо на середньому вогні з одного боку без кришки. Коли перевернемо сирники, накриваємо сковороду кришкою. І ще хвилин 10 тримаємо на слабкому вогні під кришкою.
3. Готові сирники викладаємо на паперову серветку, щоб прибрати зайве масло.
⠀⠀⠀⠀
Ну, а далі ви знаєте. Зі сметаною, з джемом, варенням, з ягодами, з цукровою пудрою. З чим захочете. Холодні вони теж дуже смачні

Найшвидші: пишні оладки на кефірі від Раїси Алибековой