Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.
Холодник по-польськи
– 6 невеликих відварених буряків
– 30 раків
– 3 яйця
– 6 огірочків
– пучок сухого кропу
– пучок свіжого кропу
– маленький пучок зеленої цибулі
– 500 г рідкої сметани
– 10 горошин запашного перцю
– 2 1/2 ст. ложки морської солі
1. Яйця відварити, опустити на кілька хвилин у холодну воду, потім почистити і розрізати навпіл.
2. У великій каструлі закип’ятити воду, додати 2 ст. ложки солі, перець запашний і пучок сухого кропу.
3. Опустити раків в киплячий розсіл і варити їх 35-45 хвилин, потім обережно вийняти шумівкою і почистити.
4. Буряк теж почистити, натерти на крупній тертці, залити 2 літрами холодної кип’яченої води, додати сметану і сіль за смаком.
5. Огірки, лук і свіжий кріп дрібно нарізати і додати в холодник.
6. Розлити суп в тарілки, додати в кожну половинку яйця і кілька обчищених ракових шийок.
Подавати такий суп можна з гарячою молодою картоплею, приправленою молодим часником і кропом.
Простий і смачний обід. Рецепт салату від Юлії Висоцької
Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.
Ваша, Юлія Висоцька
Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Самий смачний літній салат за рецептом Юлії Висоцької
Сочевиця з сиром буррата. Смачний і здоровий вечеря за рецептом Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”