Віце-міс Москва і телеведуча Марія Кравцова відрізняється гарним смаком в їжі і знає толк в натуральних продуктах. Нещодавно вона почала навіть сама вирощувати овочі у себе на городі. З настанням холодних днів жінка вирішила поділитися рецептом оригінальних млинців.

Марія придумала оригінальний рецепт, який допоможе не тільки насолодитися смачними млинцями і не зіпсувати фігуру, але і порадувати близьких веселим видом млинців. І все це, щоб вилікувати депресію: «Знаєте, хто найкращий у світі приборкувач осінньої туги? Правильно! І лікуватися ми будемо цілком у дусі Карлсона – млинцями!»


Для млинців знадобляться: упаковка шпинату, яйця, трохи кокосового цукру, борошно, чашка молока, трохи рослинної олії.


Для начинки знадобиться: 250-300 грамів готового нуту, велике зелене яблуко, 2 столових ложки тахін, кленовий сироп, мед або будь-який гарний підсолоджувач за смаком.

Мария Кравцова лечит осеннюю тоску зелеными блинами

Щоб тісто для млинців завжди виходило, Марія дотримується правило відсутності пропорцій: треба брати стільки яєць, на скільки порцій розраховуєте, а борошно додавати до того моменту, коли вже важко заважати, а після – розбавити до потрібної консистенції теплим молоком.

Коли тісто готове, відправляємо його в блендер зі шпинатом. Нут відкидаємо на друшляк. Чистимо і натираємо на середній тертці яблуко. В яблуко відправляємо тахін, сироп, перемішуємо, з’єднуємо з нутом.

Смажити треба такі млинці звичайним способом, а подавати з начинкою. Шпинатом можна і прикрасити.

Мария Кравцова лечит осеннюю тоску зелеными блинами

Публікація від Masha Kravtsova (@marikakravtsova) Окт 12 2017 о 1:06 PDT

Марія любить експериментувати з незвичайними рецептами. Нещодавно вона поділилася рецептом яблучного тарта без глютену і цукру.