У 1972 році американський журнал LIFE опублікував серію фотографій присвячених темі сніданку. Таким чином читачі журналу змогли познайомитися з традиційними стравами для сніданку у різних народів світу.

Традиційний російський сніданок (за версією журналу LIFE):
Хліб, вишневе варення, млинці з копченою рибою, кисіль, чай, каша (кисіль виливають в кашу)

Традиционные завтраки из разных стран мира

Традиційний німецький сніданок:
Оселедець зі сметаною, свіжий хрін, сосиски і вестфальська шинка, хліб, масло, чорний кави.

Традиционные завтраки из разных стран мира

Традиційний мексиканський сніданок:
Смажені тортильї, какао, хуэвос ранчерос, свіжі фрукти

Традиционные завтраки из разных стран мира

Традиційний ірландський сніданок:
Хліб, масло, гіркий мармелад, каша, чай з вершками, смажені яйця з картоплею, бекон

Традиционные завтраки из разных стран мира

Традиційний японський сніданок:
Запечена риба, мариновані сливи, рис з сирим жовтком, місо суп, жовта маринованая редиска

Традиционные завтраки из разных стран мира

Традиційний ефіопський сніданок:
Ват, рагу з турецького гороху і інжиру, кислий хліб

Традиционные завтраки из разных стран мира

Традиційний ізраїльський сніданок:
Редиска, яйця зварені круто, йогурт з оливковою олією, маринований оселедець, оливи, сир, бублики

Традиционные завтраки из разных стран мира

Традиційний західноафриканський сніданок:
Яйця запечені з солодкою картоплею, омлет, гаряче просо з сиром і сироваткою