У 1972 році американський журнал LIFE опублікував серію фотографій присвячених темі сніданку. Таким чином читачі журналу змогли познайомитися з традиційними стравами для сніданку у різних народів світу.
Традиційний російський сніданок (за версією журналу LIFE):
Хліб, вишневе варення, млинці з копченою рибою, кисіль, чай, каша (кисіль виливають в кашу)
Традиційний німецький сніданок:
Оселедець зі сметаною, свіжий хрін, сосиски і вестфальська шинка, хліб, масло, чорний кави.
Традиційний мексиканський сніданок:
Смажені тортильї, какао, хуэвос ранчерос, свіжі фрукти
Традиційний ірландський сніданок:
Хліб, масло, гіркий мармелад, каша, чай з вершками, смажені яйця з картоплею, бекон
Традиційний японський сніданок:
Запечена риба, мариновані сливи, рис з сирим жовтком, місо суп, жовта маринованая редиска
Традиційний ефіопський сніданок:
Ват, рагу з турецького гороху і інжиру, кислий хліб
Традиційний ізраїльський сніданок:
Редиска, яйця зварені круто, йогурт з оливковою олією, маринований оселедець, оливи, сир, бублики
Традиційний західноафриканський сніданок:
Яйця запечені з солодкою картоплею, омлет, гаряче просо з сиром і сироваткою