У цьому рецепті головне — соус. Він робиться дуже легко, а смак у чому залежить від сорту сиру, який для нього використовується.

Інгредієнти:

– 150г блакитного сиру
– 200мл вершків 10-11%
– 600г філе індички
– 20мл рослинного масла
– ¼ Ч. л. солі
– ¼ Ч. л. меленого чорного перцю

Сир дрібно наріжте, покладіть в маленький сотейник і поставте на невеликий вогонь.

Коли сир почне танути, влийте вершки і, помішуючи, доведіть до кипіння. Потім вимкніть вогонь. Зовсім однорідної консистенції не буде через цвілі, але вона і не потрібна.

М’ясо наріжте поперек волокон шматками товщиною 1,5-2 див.

Обсмажте з двох боків до золотисто-коричневої скоринки, посоліть, поперчіть і доведіть до готовності.

Подавайте м’ясо гарячим, полив соусом. На гарнір краще подати овочі або рис.

Посилання по темі:

Груші у вині
Салат з яблуками і сиром брі
Коктейль з креветок і авокадо
Форум “Рецепти”