Літо – це час, коли хочеться проводити час на дачі, зустрічатися з друзями і насолоджуватися смачною вечерею в колі родини! Якщо ви любите готувати або просто смачно поїсти, то рецепти від Ганни Олсон, відомого шеф-кухаря і кондитера з Канади з 15-річним стажем, саме для вас!

Інгредієнти:

• 1 склянку вівсянки
• ⅓ Склянки світло-коричневого цукру
• ¼ Склянки мигдалю, тонко нарізати
• ¼ Ч л меленої кориці
• ¼ Склянки вершкового масла, розтопити
• 3 ст л родзинок
• 4 груші
• мед

Спосіб приготування:

1. Розігрійте духовку до 190 градусів.
2. У мисці змішайте вівсянку, коричневий цукор, мигдаль і корицю, перемішайте. Додайте масло, розмішайте до однорідної маси. Додайте родзинки.
3. Розріжте навпіл груші (не очищайте) і виріжте серцевину. Покладіть половинки груш у форму для випічки змастіть груші зверху розтопленим маслом.
4. Заповніть серединки груш вівсяною сумішшю, приготованою раніше. Запікайте протягом 25 хвилин, поки груші не стануть м’якими, і начинка злегка не підрум’яниться.
5. Полийте медом та йогуртом, подавайте теплими на сніданок або з морозивом на десерт.

Приємного апетиту!

Не пропустіть кулінарне шоу «Анна Олсон: свіжі продукти» кожен вівторок з 21:00 до 22:40 на телеканалі Food Network.

Більш того, зустрітися з Ганною і побачити її кулінарний талант можна буде на кулінарному фестивалі Taste of Moscow в Москві 4 та 5 червня. На стенді телеканалу Food Network відбуватимуться безкоштовні майстер-класи з Анною Олсон для всіх бажаючих, під час яких учасники навчаться готувати кондитерські шедеври разом з ведучою, зможуть особисто поспілкуватися з нею і дізнаються секрети ідеальної випічки!

Посилання по темі:

На кухні у Сибы: мясорыбное блюдо